Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Моторни масла за дизелови и бензинови двигатели от AUTOMAX


Вече можете да намерите предлаганите от нас продукти не само в нашите физически магазини, но и чрез нашия удобен онлайн магазин.
В www.automax.bg можете да пазарувате вашите любими марки масла 24/7, от удобството на вашия дом или офис.
Сигурността на вашата покупка е от ключово значение за нас. Затова ви предлагаме надеждна защита на вашите данни и сигурни плащания, за да можете да пазарувате с увереност и спокойствие.

Нашият екип от специалисти е на разположение да отговори на всички ваши въпроси и да ви помогне да направите най-добрия избор за вашите нужди.

Пазарувайте моторни масла по марка/бранд

КОИ СМЕ НИЕ?

С вдъхновяващата мисия да предоставим най-високо качество и безупречно обслужване, в AUTOMAX надхвърляме очакванията в света на автомобилните масла от вече повече от 20 години.

Ние не просто продаваме масла, ние предоставяме грижа и сигурност за вашия автомобил, водени от постоянния стремеж за удовлетворение на нашите клиенти.

Всяко масло, което предлагаме, е резултат от стриктни стандарти за качество и иновации в индустрията. Предлаганите от нас марки като Total, Castrol, Bardahl, Motul и други, не са просто етикети - те са гаранция за перфектно функциониращ двигател и гладка, безпроблемна експлоатация на вашия автомобил.

Ние разбираме, че автомобилът ви е повече от просто превозно средство - той е част от вашия живот. Именно затова ние се стремим да предложим не само продукти, но и партньорство, което да ви дава спокойствие и доверие във всяка километър, който изминавате.

Нашата цел е да ви предоставим не просто масло, а решение, което оптимизира работата на вашия автомобил и го подготвя за най-доброто пътуване. За нас, удовлетворението на клиентите е не просто приоритет - то е нашата мисия. Нека вашето пътуване бъде изпълнено с увереност и комфорт с марките, на които можете да доверите. Добре дошли в света на оналйн магазин AUTOMAX - където качеството и надеждността се срещат.


Категории на фокус

Най-често разглеждани категории от потребителите

Последни статии от блога

всички

Последни статии от блога всички

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника