Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Добавка за предпазване на турбото - 300мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Добавка за предпазване на турбото - 300мл

Код на продукта: 3216

Предназначение: За двигателно масло

Опаковка: 300мл

Производител: BARDAHL

В наличност
44.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Turbo Protect е продукт, предназначен за подобряване на работата на турбо-двигателите в автомобили и други превозни средства. Този иновативен добавка се препоръчва особено за съвременни турбо-двигатели и е разработен, за да осигури по-добра защита и ефективност на турбо-системите.

Ето някои ключови информации за Bardahl Turbo Protect:

  • Повишава ефективността на турбо-двигателя: Този продукт е разработен с цел подобряване на работата на турбо-двигателите, като увеличава тяхната мощност и ефективност. Това означава по-добра ускорителна реакция и по-голям момент на въртене.
  • Подобрява защитата: Bardahl Turbo Protect предлага по-добра защита на турбо-двигателите, като намалява износването и корозията на турбините и другите части на системата. Това може да удължи живота на турбо-двигателя.
  • Редуцира фрикциите: Продуктът съдържа специални добавки, които намаляват фрикциите в двигателя, което допринася за по-голяма икономия на гориво и по-малки емисии.
  • Подходящ за различни видове горива: Turbo Protect може да бъде използван с различни видове горива, включително бензин и дизел.
  • Лесен за използване: Продуктът се дозира лесно и може да бъде добавен към горивото или маслото на двигателя, в зависимост от указанията на производителя на превозното средство.

Bardahl Turbo Protect е подходящ за автомобили, камиони и други транспортни средства с турбо-двигатели и може да подобри тяхната работа, защита и икономичност. Важно е да следвате указанията на производителя и да използвате продукта съобразно конкретните нужди на вашия турбо-двигател.

Haчин нa yпoтpeбa:
Дoбaвeтe Ваrdаhl ТURВО Рrоtесt ĸъм двигaтeлнoтo мacлo, като зa cъcтeзaтeлни цeли дoбaвeтe двe oпaĸoвĸи.
Дeйcтвa дo cлeдвaщa cмянa нa мacлoтo. Eднa oпaĸoвĸa e дocтaтъчнa зa тpeтиpaнe нa 6 литpa мacлo.
 

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника