Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Обезмаслител - 600мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Обезмаслител - 600мл

Код на продукта: 4455

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 600мл

Производител: BARDAHL

В наличност
12.50 лв.
9.50 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Обезмаслител е специално разработен продукт, който се използва за премахване на масло и мазнини от различни повърхности. Този продукт е много ефективен при почистване на моторни и машинни части, съединения, ръчки, инструменти и други обекти, замърсени с масло и грес. Той може да бъде използван и за почистване на кухненски уреди и съдове, както и за отстраняване на маслени петна от дрехи и текстил.

Обезмаслителят на Bardahl съчетава мощно почистване със защита на повърхността, като същевременно предпазва от корозия и ръжда. Той се предлага в различни формати, включително спрей, течен продукт и кърпички, което го прави удобен за различни нужди.

Ползите от използването на Bardahl Обезмаслител са множествени:

  • подобрява поддръжката на автомобилите
  • осигурява по-добра работоспособност на машините 
  • предпазва от нарушения и износване

Начин на употреба:
Да се пулверизира обилно, да се остави да подейства, да се избърше ако е необходимо! Използване при места, свързани с електричеството, да се изчака до пълното изсъхване преди да се постави под напрежение!

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника