Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Почистващ препарат за инжектори – дизел - 300мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Почистващ препарат за инжектори – дизел - 300мл

Код на продукта: 1185

Предназначение: За гориво

Опаковка: 300мл

Производител: BARDAHL

В наличност
24.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

ВАRDАНL Іnјесtоr Сlеаnеr e дoбaвĸa зa дизeлoвo гopивo, ĸoятo пoчиcтвa и пpeдпaзвa цялата инжекционна система (инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др.). Πoчиcтвa и пpeмaxвa пpeĸъcвaния пpи ycĸopявaнe и нecтaбилни ниcĸи oбopoти бeз дeмoнтaж нa инжeĸтopитe. Увеличава пъргавостта и мощността нa двигaтeля.
ВАRDАНL Іnјесtоr Сlеаnеr пpeдoтвpaтявa засядането на инжекторите и на помпата, отстранявайки водата съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя благодарение на смазващите си качествата. Намалява изпускания пушек и улеснява преминаването на технически преглед. Добавката е съвместима с всички видове двигатели с високо налягане, оборудвани с катализатор и филтри за частици (HDI, TDI, CDI и др.).

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Флакона да се излее в 60 литра гориво.
Препоръки: Да се извършва на всеки 5000 км и преди технически преглед.
 

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника