Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Полиращ спрей - 400мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Полиращ спрей - 400мл

Код на продукта: 38914

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 400мл

Производител: BARDAHL

В наличност
14.20 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Полиращ спрей е продукт, който е лесен за използване с бърз ефект. Предлага изключителна яркост и дълготрайна защита.

ВНИМАНИЕ: Несъвместим с матови бои.

Начин на употреба: 
Почистете повърхността, която ще третирате. Разклатете аерозола. Нанесте продукта от около 20 см. от повърхността за обработка. Използвайте кърпа от микрофибър и полирайте с кръгови движения без да натискате. Подходящ само за малки детайли. Да не се нанася на слънце върху нагрети детайли, както и върху пореста или небоядисана пластмаса. За по-добър резултат прилагайте върху хладна повърхност. Направете предварителен опит върху незабележима част,наблюдавайки резултата. Съхранявайте при условия непозволяващи замръзване.

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника