Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Премахване на драскотини - 150мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Премахване на драскотини - 150мл

Код на продукта: 38912

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 150мл

Производител: BARDAHL

В наличност
14.20 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Премахване на драскотини е продукт, чрез чиято превъзходна абразивна сила се постига бърз и оптимален резултат. Ефективно премахва драскотини, белези от наранявания и дефекти. Подсилената му формула помага да се намалят и по-дълбоки следи, които не изискват допълнително боя.

Начин на употреба:
Почистете повърхността. Разклатете опаковката добре преди употреба. Нанесете продукта върху повърхността за обработка или върху кърпа от микрофибър. Нанасяйте с кръгови движения до елеминиране на продукта. Не работете върху топли повърхности. Съблюдавайте инструкциите за употреба на гърба на опаковката. Направете предварителен опит върху невидима част и наблюдавайте резултата.

ВНИМАНИЕ: Несъвместим с матови бои.

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника