Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Спрей за надуване на спукани гуми - 400мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Спрей за надуване на спукани гуми - 400мл

Код на продукта: 4942

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 400мл

Производител: BARDAHL

В наличност
22.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl – Спрей за надуване на спукани гуми е продукт, който поправя и надува отново незабавно вашата гума без инструменти и без демонтаж. Съвместим с всякаква камерна или безкамерна гума.

Приложение: Спрей за надуване на спукани гуми на автомобили, мотоциклети, ремаркета, каравани, земеделски мотокултиватори, велосипеди и др.

Начин на употреба:
1. Отстранете по възможност предмета, който е причинил пукането, изпуснете гумата напълно. Поставете гумата така, че клапата да бъде в положение „2” или „10” часа. Разтърсете силно аерозола, а при студено време го загрейте с ръка или с вашата топлина. Поставете свръзката върху клапана.
2. Пулверизирайте във вертикално положение с главата нагоре до пълното изразходване на препарата.
3. Когато гумата се надуе отново, отвийте бързо връзката и изминете около 15 км. без да превишавате 60 км./час.

Вашият надежден спасител в случай на спукана гума!
Опитът със спукана гума може да бъде момент изпълнен със стрес и неудобство, но с Bardahl Спрея за надуване на спукани гуми, вие сте в сигурни ръце. Този иновативен продукт предлага бърз и ефективен начин за поправка и надуване на вашата гума, без необходимостта от инструменти или демонтаж.

С Bardahl Спрея вие можете да решите следните проблеми:

  • Без инструменти: Няма нужда от специални инструменти или сложни умения. Bardahl Спреят е проектиран да бъде достъпен и удобен за всеки. 
  • Просто следвайте инструкциите на опаковката и решението на вашия проблем ще бъде буквално на вашите пръсти.
  • Този продук е съвместим с различни видове гуми. Нашата уникална формула е съвместима както с камерни, така и с безкамерни гуми. Това означава, че няма значение какъв тип гума използвате – Bardahl Спреят ще ви предостави надеждно решение във всяка ситуация.
  • Издръжливостта на продукта. Той не само надува гумата, но и я поправя, осигурявайки временно, но надеждно решение, което ви позволява да стигнете до най-близкия сервиз. Това е изключително полезно, особено ако се намирате на отдалечено място.
  • Компактен и преносим: Bardahl Спреят е лесен за съхранение. Той може спокойно да бъде оставен в автомобила и може да ви спаси по всяко време. С него вие носите спасителния инструмент навсякъде с вас.

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника