Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl – XTC-M 15W-50 MOTO — Двигателно масло - синтетично - 1 литър | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl – XTC-M 15W-50 MOTO — Двигателно масло - синтетично - 1 литър

Код на продукта: 35951

Предназначение: Двигатели на мотори

Вид масло: Синтетично

Тип масло: 4-тактово

Вискозитет: 15W-50

Опаковка: 1 литър

Производител: BARDAHL

В наличност
32.00 лв.
24.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

BARDAHL XTC-M 15W50 MOTO 4T
Синтетичното моторно масло успешно съчетава иновативната технология на BARDAHL с изискванията на най-съвременните 4-тактови мотоциклетни двигатели. Създадено да отговаря на високите стандарти JASO MA2 и API SN, както и да е съвместимо с предишни спецификации като SM, SL, SJ, SH, SG и SF, това синтетично масло с вискозитетен клас 15W-50 и капацитет от 1 литър, осигурява безпрецедентно качество и защита.

Характеристики:

  • изключителна химическа стабилност: Изборът на висококачествени хидротретирани синтетични основи осигурява изключителна стабилност на маслото и повишена енергийна ефективност.
  • адаптирана защита срещу износване: Специалните добавки в маслото осигуряват превъзходна защита срещу износване, като по този начин удължават живота на двигателя и скоростната кутия.
  • оптимизирани характеристики на триене: Това масло предлага подобрена реакция на съединителя, благодарение на своите специализирани характеристики на триене.
  • висока устойчивост на срязване: Маслото предлага високо ниво на устойчивост на срязване, защитавайки двигателя и осигурявайки дългосрочно здраве на двигателя и скоростната кутия.
  • антикорозионни и противопенни свойства: Допълнително, маслото се отличава със своите антикорозионни и противопенни свойства, което подобрява надеждността и ефективността на мотора.

BARDAHL XTC-M 15W50 MOTO 4T предоставя висока производителност и надеждност за мотоциклети, четириколки, скутери и мотопеди, като осигурява оптимална работа в различни условия и гарантира дълготрайност и чистота на двигателя.

Сходни продукти

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника