Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Motul – Specific LONG LIFE-04 5W-40— Двигателно масло - синтетично - 5 литрa | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Motul – Specific LONG LIFE-04 5W-40— Двигателно масло - синтетично - 5 литрa

Код на продукта: 101274

Предназначение: Автомобилни двигатели

Вид масло: Синтетично

Вискозитет: 5W-40

Опаковка: 5 литра

Производител: MOTUL

В наличност
179.30 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Motul Specific Long Life-04 5W40

100% синтетично масло с удължен интервал на смяна подходящо за дизелови и бензинови двигатели на BMW произведени след 2000г. с двигатели от ново поколение с регулиране на вредните емисии в атмосферата (Euro IV и V). Изискват се средни стойности на SAPS, а именно ниво на сярата под 0,3%, фосфор по-малко от 0,08% и сулфатна пепел под 0,8%. Идеален избор е за дизеловите двигатели, които имат така наречения филтър за твърди частици. Предназначен е и за бензиновите агрегати, като специалистите съветват смазката да се използва само в Европейския съюз, Швейцария, Норвегия и Лихтенщайн. Ако живеете извън тези страни, тогава използвайте лубриканти с одобрение BMW LL-01 като например MOTUL 8100 X-cess 5W-40.

Спецификации:

  • ACEA C3
  • API  SN/CF

Одобрение:

  • BMW LL-04

Сходни продукти

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника