Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

CASTROL и LEADEC: партньорство за управление на течности за Factory 4.0

CASTROL и LEADEC: партньорство за управление на течности за Factory 4.0

Castrol, една от водещите световни марки смазочни материали, и Leadec Group, глобален доставчик на промишлени услуги, се споразумяха за партньорство, за да предложат управление на индустриални течности в цяла Европа.

Партньорите ще обединят своя богат опит в областта на смазочните материали и производствените услуги, за да предложат на индустриалните клиенти пълен пакет, включително инженеринг и планиране, стандартизирани услуги на място и смазочни материали.

Това партньорство обединява стабилни решения за Smart Factory със следващото поколение Fluid Management, включително оферти, свързани със софтуерно базирани решения, мониторинг на състоянието, прогнозна поддръжка и анализи.

Тези интегрирани услуги осигуряват стандартизиран подход с постоянно ниво на качество на услугата, както и местен опит. Освен това използването на събраните данни ще помогне за непрекъснато подобряване на процесите. Чрез опростяването на процесите, подкрепено със смислено отчитане, клиентите ще могат да съсредоточат вътрешните си ресурси върху по-критични за бизнеса дейности. В крайна сметка това има за цел да намали общите оперативни разходи на клиентите чрез намалена консумация на смазочни материали, вода и енергия - чрез по-ефективното им управление.

Като цяло и двамата партньори ще помагат на своите клиенти да постигнат повишени нива на качество в производството. „Тенденции в индустрията като електронна мобилност и Индустрия 4.0 изискват интегрирани услуги“, казва Маркус Глейзър-Галион, главен изпълнителен директор на Leadec Group. „Като обединяват най-доброто от двата свята, Leadec и Castrol могат да предоставят на клиентите си оферти, ориентирани към бъдещето – защото оптимизираните структури на обслужване и новите бизнес модели във фабриките, разглеждани като екосистеми, ще играят централна роля за всички компании.“

„Нашето общоевропейско партньорство ще превърне управлението на течности 4.0 в реалност с подобрени интелигентни фабрични услуги, мониторинг на състоянието и прогнозна поддръжка. С Leadec като наш предпочитан партньор, ние можем да се съсредоточим върху нашите основни компетенции: нашето портфолио от технологии за индустриални смазочни материали, съчетано със съседни услуги като анализи на използвани масла и лабораторна поддръжка.“ добавя Осбар.

Услугите ще бъдат въведени постепенно в цяла Европа с дългосрочна цел да предлагат съвместни услуги за управление на течности в световен мащаб.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: CASTROL
Сайт: castrol.com

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника