Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

CASTROL ще представи своята нова идентичност на марката в семинарите на Automechanika 2023

CASTROL ще представи своята нова идентичност на марката в семинарите на Automechanika 2023

Castrol ще използва присъствието си на Automechanika 2023 (6-8 юни; NEC, Бирмингам), за да демонстрира новата идентичност на марката, която ще бъде въведена за разрастващата се мрежа Castrol SERVICE в Обединеното кралство от по-късно тази година.

Новото брандиране е част от по-голямата обновена идентичност на марката, която стартира през февруари 2023 г.

Щандът на Castrol (S130) ще наподобява семинар на Castrol SERVICE и посетителите ще могат да научат повече за разнообразното продуктово портфолио на Castrol, както и как Castrol SERVICE помага на семинарите да привлекат и задържат клиенти, да увеличат стойността и да подобрят оперативната ефективност. Също така ще бъдат показани състезателят Puma Rally1 WRC на M-Sport Ford World Rally Team и трофеят от Висшата лига на Англия – и двата подчертават текущите спортни спонсорства на Castrol.

Castrol ще присъства на тазгодишната Automechanika в партньорство с водещия си дистрибутор в Обединеното кралство, The Race Group, който е част от Certas Energy.

Присъстващите на шоуто ще имат възможността да открият разширяващата се продуктова гама Castrol ON, която е проектирана да помогне на електрическите превозни средства (EV) да стигнат по-далеч1, да се зареждат по-бързо2 и да издържат по-дълго3.

Акредитацията за сервиз Castrol SERVICE гарантира на клиентите, че ще получат качествена услуга и помага на сервизите да запазят задържането на клиентите, носейки добавена стойност на сервиза и рентабилност. Посетителите на Automechanika, които регистрират интерес, автоматично ще участват в състезание за спечелване на комплект маси и столове Castrol на стойност £600, докато посетителите на щанда ще получат и безплатна торбичка със стоки на Castrol.

На рампите на щанда на Castrol SERVICE през всичките три дни на събитието ще бъде най-новият WRC претендент на M-Sport Ford World Rally Team, Puma Rally1 със спецификация за 2023 г., украсен с новоподобрената ливрея на Castrol. Като част от спонсорството на Castrol на английската Висша лига, посетителите на щанда в последния ден на събитието на 8 юни ще могат да видят емблематичния трофей на Висшата лига, като Castrol предлага на присъстващите шанса да спечелят ден с прочутото парче от сребърни прибори в техния гараж.

Технологът на Castrol, Саймън Гърни, ще използва изложението Automechanika, за да обсъди продължаващото развитие на компанията в технологията за EV флуиди, като изнесе основни речи за „EV течности на бъдещето“ в EV Training Hub и „Отговорът на Castrol на OEM спецификациите и хибридизацията“ на центърът за обучение на семинара.

Саймън обяснява: „Електрификацията и хибридизацията на автомобилния парк е област на фокус за сервизите, тъй като все повече потребители преминават към електрическа мобилност. Ние продължаваме да правим иновации в технологията за електромобилни течности, като същевременно подпомагаме сервизите да се адаптират към променящите се технологични изисквания. Automechanika предлага отлична възможност за Castrol да говори със сервизите за това как можем да помогнем за облекчаване на този преход.“

Race Group е водещият дистрибутор на Castrol в Обединеното кралство от 2001 г. насам. Базирана в Чешир, The Race Group доставя разнообразна гама от продукти на Castrol на франчайзинг сервизи в Обединеното кралство, както и предлага високоефективни смазочни решения и технически материали за автомобилния сектор и други отрасли.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: CASTROL
Сайт: castrol.com

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника