Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

ELF Lubricants: Глобален партньор на DGR

ELF Lubricants: Глобален партньор на DGR

В неделя, 21 май 2023 г., DGR се проведе едновременно в много градове по света. Състезателите се облякоха в най-елегантните си дрехи и се качиха на своите класически и ретро мотоциклети, за да съберат средства и да популяризират осведомеността за изследването на психичното здраве на мъжете и рака на простатата.

Едно от най-забележителните DGR събития за 2023 г. се проведе в Лондон, Англия. Карането беше водено от актьора Юън Макгрегър, който е дългогодишен поддръжник на DGR. Макгрегър и колегите му караха по улиците на Лондон, привличайки вниманието към важните каузи, подкрепени от събитието.

Друго забележително събитие на DGR се проведе в Ню Йорк. Пътуването беше организирано от фондация Movember, благотворителна организация, която подкрепя инициативи за здравето на мъжете. DGR в Ню Йорк привлече над 2000 ездачи, които събраха над $100 000 USD за програмите на Movember.

DGR е наистина глобално събитие и е свидетелство за силата на мотоциклетната култура да обединява хората за добра кауза. Събитието събра милиони долари за здравето на мъжете и помогна да се повиши осведомеността за важни проблеми като рака на простатата и психичното здраве.

Ако сте пропуснали DGR през 2023 г., не се притеснявайте! Събитието ще се проведе отново следващата година и можете да намерите повече информация на уебсайта на DGR. Междувременно можете да подкрепите DGR, като дарите за каузата или като доброволец на местно събитие.

Събитието е събрало милиони долари за благотворителни организации за здравето на мъжете и продължава да расте по популярност всяка година. Ако се интересувате от подкрепата на DGR, можете да намерите повече информация на уебсайта на DGR https://www.gentlemansride.com/

ELF се ангажира да продължи партньорството си с DGR през следващите години. Ние вярваме, че DGR е важно събитие, което прави истинска разлика в борбата с проблемите на мъжкото здраве.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: ELF
Сайт: https://elf.com/en/news/elf-lubricants-global-partner-dgr

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника