Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Моторни масла Motul - История, качество и триумф

Моторни масла Motul - История, качество и триумф

Едно от най-качествените масла на пазара – Motul е перфектният избор за вашият автомобил. Благодарение на Аутоком БГ ООД едно от най-качествените масла на пазара – Мотул ще бъде по-лесно до вас - нашите клиенти. Ние желаем нашите клиенти да останат винаги доволни и да се хвалят с продуктите които купуват от нас за това ние предлагаме това масло, защото Motul е масло от световно качество и доказало се през годините. За това ние искаме да ви предоставим повече информация за маслата Motul за да добиете представа на колко високо ниво е това масло.

Motul е френска фирма за моторни масла, като името и се свързва с високо качество по целия свят. Продуктите с марка Motul се използват от милиони потребители по цял свят, както за всекидневна употреба, така и в професионалните моторни спортове - Световен Рали Шампионат, 24 часа на ЛьоМан, NASCAR, Мотоциклетния Световен Шампионат и др.

Мотул е първата фирма успяла да създаде напълно синтетично моторно масло през 60-те години на миналия век, а така също и първата фирма разработила естерна синтетика на разстителна основа.

Благодарение на непрекъснатото си развитие в международен план през последните 25 години, Motul днес прави повече от 70% от оборота си извън първоначалния си пазар и повече от 50% извън границите на Европейския Съюз.

Подчертавайки решителността си да бъде възможно най -близо до клиентите си, компанията е структурирана в 8 стратегически зони по света.Те са разположени децентрализирано и осигуряват развитието и подкрепата на повече от 80 пазара. Този модел на организация осигурява на клиентите изключително бърза реакция, независимо къде се намират от персонал винаги готов да им предостави технически или търговски решения за техните проблеми.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: MOTUL
Сайт: https://autospot.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%BE/%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника