Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Препарат за почистване на джанти - 500мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Препарат за почистване на джанти - 500мл

Код на продукта: 38919

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 500мл

Производител: BARDAHL

В наличност
13.50 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Препарат за почистване на джанти е продукт, който почисва бързо и в дълбочина алуминиеви джанти. Възстановява първоначалният блясък. 

ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху повредени или специални джанти (полиран алуминий или нелакирани джанти). Не използвайте върху джанти на мотоциклети и боядисани стремена.

Начин на употреба:
Разклатете бутилката. Почиствайте джантата докато пръскате. Оставете продукта да подейства максимум 10-15 секунди. Изплакнете обилно с вода или с водоструйка. В случай на много замърсени повърхности, повторете действието като ползвате четка или кърпа от микрофибър. Изплакнете обилно до пълното елеминиране на активния продукт. Направете предварителен опит върху незабележима част за да наблюдавате резултата. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.
 

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника