Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Препарат за почистване на текстил - 500мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Препарат за почистване на текстил - 500мл

Код на продукта: 38916

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 500мл

Производител: BARDAHL

В наличност
14.20 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Препарат за почистване на текстил е продукт, който премахва петна и мръсотия. Възстановява цветовете на интериорния текстил. Подходящ за тъкани,килими и други.

Начин на употреба:
С прахосмукачка отстранете прахта от повърхността за третиране. Разклатете бутилката. Напръскайте обилно от около 20см. от обработваните повърхности. Оставете продукта да подейства. Изстрийте с микрофибърна кърпа или четка за тъкани. Ако е необходимо повторете действието. За много замърсени места почистете цялата седалка, за да избегнете всяка видима разлика между третирани и нетретирани повърхности. Направете предварителен опит върху незабележима част и наблюдавайте резултата. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте върху алпака, алкантара, набук и всякакъв вид кожа.

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника