Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/automax/product.php on line 84
Bardahl - Шампоан с полиращ ефект - 500мл | Automax
Моят акаунт | Automax Любими продукти Кошница

Bardahl - Шампоан с полиращ ефект - 500мл

Код на продукта: 38915

Предназначение: За поддръжка

Опаковка: 500мл

Производител: BARDAHL

В наличност
14.90 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от AUTOMAX.


Описание

Bardahl Шампоан с полиращ ефект е продукт създаден за автомобилният сектор. Елиминира замърсявания от кал, мазнини, катран и други от каросерията на автомобила. Образува водоотблъскващ, гланцов защитен филм.

Начин на употреба:
Изплакнете каросерията за да премахнете прашния филм. Разклатете бутилката. В подходящ съд разредете две капачки от шампоана в 1л. вода. Разтрийте с гъба за по-добро почистване и изплакнете с чиста вода. Подсушете с подходяща кърпа от микрофибър. За оптимална защита и блясък използвайте и Bardahl Polish Express. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.

MOTUL

Съветник за избор на масло

Към съветника

BARDAHL

Съветник за избор на масло

Към съветника